HENGITYS ON HYPERLINKKI

Hengitys on hyperlinkki kaikkien kehosovellusten välillä. Hengitys on paitsi silta sinun ja kehosi välillä, myös silta kehon ja mielen välillä. Ja koska mieli ja tunteet keskustelevat keskenään, on hengitys myös linkittäjä näiden kolmen sovelluksen välillä. Tietoinen ja alitajuntainen mielemme kytkeytyvät niin ikään yksiin hengityksen välityksellä. Hengitys on kaiken toiminnan taustalla ja sen sisälle kietoutuneena. Hengitys-app ei nuku eikä uinu koskaan; silloinkin kun itse olemme nukuksissa, tiedottomia tai syvässä koomassa, hengitys pitää elämää yllä kaiken aikaa.

Read More
MYÖS IHMISEN SISÄTILAT KAIPAAVAT SIIVOUSTA

Ihmiskeho kaipaa samalla tavalla huoltoa ja eheyttämistä kuin tilat ja koneetkin. Kehon toiminta rupeaa tökkimään, jos kehon virtauksista ei pidetä huolta, lihaksia ei liikutella, niveliä voidella ja levytilaa eli mieltä ja muistia välillä eheytetä. Fyysinen keho, mielikeho ja tunnekeho jaksavat kyllä kantaa paljon, mutta jossain kohtaa niidenkin levytila rupeaa loppumaan, jos alitajuntaan kätkeytyneitä kehon toimintaa haittaavia tunteita ei välillä pureta.

Read More
HALUATKO OLLA OMAN ELÄMÄSI OHJAIMISSA?

Hengitys on varsinainen monitoimityökalu. Ollen muurauslaasti kehon, mielen ja tunteiden välillä, sillä on vaikutusmahdollisuus niihin kaikkiin. Hengitys on myös sukellusvene alitajuisen mielen puolelle eli sillä on kulkukortti kellarimme salaisiin sopukoihin.  Myöskään aika- ja tilamatkailu ja aistien tuolle puolen kulkeminen eivät tuota sille hankaluutta. Hengitys kutoo aikaa ja elämän kudosta hetki hetkeltä eteenpäin.

Read More
Raija Laaksonen